Nieuwe klanten in de spotlight november 2012

Deze maand zetten wij weer 3 klanten in de spotlight. Wij stellen aan u voor:

DGN Retail (Serviceorganisatie Multimate, Hubo & Fixet)

DGN Retail is de grootste serviceorganisatie voor zelfstandige doe-hetzelfondernemers in Nederland.
Per 1 januari 2012 omvat DGN retail de formules Multimate, Hubo en Fixet, met 435 aangesloten ondernemers door heel Nederland. De serviceorganisatie is gevestigd in Apeldoorn en telt 93 medewerkers.

DGN retail is professioneel actief in de doe-het-zelfbranche en biedt haar aangesloten ondernemers een compleet pakket aan diensten ter ondersteuning van haar winkelformules.

Dit betekent; actuele assortimentsamenstellingen, collectieve inkopen, het voeren van een prijspolitiek met gunstige winstmarges, uitbreiding van het marktaandeel, het onderhouden van actuele automatiseringsactiviteiten en het leveren van informatie omtrent opleidingen en bedrijfsvoering.

De organisatie, waar de aangesloten zelfstandige ondernemers tevens aandeelhouder zijn, profileert zich op maatschappelijk verantwoorde wijze en heeft als doelstelling de zakelijke belangen van haar ondernemers optimaal te behartigen.

Hubo logo

 

Lees meer over DGN, Fixet, Multimate en Hubo.

Frozen Fountain

The Frozen Fountain logoThe Frozen Fountain is een winkel die eigentijdse meubelen en woonaccessoires verkoopt.

The Frozen Fountain onderhoudt nauwe contacten met ontwerpers die komen van de diverse kunstacademies in binnen- en buitenland. Dat levert een dynamische collectie op.

Deze collectie wordt vervolmaakt met een selectie van internationale meubelmerken. Zo ontstaat een interessante spiegeling tussen de klassiekers en de ontwerpen van hedendaagse ontwerpers.

Daarnaast heeft The Frozen Fountain vele exposities georganiseerd. Met die tentoonstellingen proberen zij de symbiose tussen idee en eindproduct te visualiseren.

Inmiddels is de nadruk meer komen te liggen op installaties en kunstopdrachten. Installaties zijn relatief snel te organiseren waardoor ze beter aansluiten op de actualiteit. Daarnaast biedt het geven van kunstopdrachten de mogelijkheid dieper op een bepaald onderwerp in te gaan

Lees meer over de Frozen Fountain op www.frozenfountain.nl.

Hans Struijk Fietsen

Hans Struijk Fietsen logoHans Struijk Fietsen is begonnen in een kleine zaak aan de Van Mooklaan in Rijswijk en is nu uitgegroeid tot een keten van 9 fietsspeciaalzaken. Daarnaast hebben zij in Amsterdam en Hilversum een Giant Store, dit zijn one brand bikestores waar alleen Giant fietsen verkocht worden. Het bedrijf is opgericht door dhr. Hans Struijk, maar  het stokje is in 2009 overgedragen aan Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw.

In de winkels kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Niet alleen fietsen maar vooral ook een ruime keuze accessoires, tassen, kleding en een uitgebreide service afdeling. 
Naast een compleet assortiment kan de klant tevens terecht voor een gedegen advies. Bij Hans Struijk Fietsen staan elke dag deskundige vakmensen klaar om vragen te beantwoorden en klanten van een deskundig  advies te voorzien. 

Ook heeft Hans Struijk Fietsen een moderne service en techniek afdeling voor het onderhoud aan fietsen. Volgens de jury van de ‘Fietswinkel van het jaar’ verkiezing is deze serviceafdeling zelfs hét voorbeeld voor de hele tweewielerbranche. Hans Struijk Fietsen is al ruim 30 jaar het vertrouwde adres voor alles wat met fietsen te maken heeft.

U leest meer over Hans Struijk Fietsen op www.hansstruijkfietsen.nl.