BrainFood sessie: ‘Stay ahead in search’

Artikel

Wij willen je graag uitnodigen voor een BrainFood sessie: ‘Stay ahead in search’ bij BZTRS, in hartje Eindhoven. Deze sessie is bedoeld voor organisaties die al de nodige SEO & SEA ervaring hebben opgedaan en klaar zijn voor de volgende stap.

Waar gaan we het over hebben?

Hoe blijf je als onderneming bij in een wereld waar consumenten op elk moment van de dag op zoek zijn naar informatie op het internet? Hoe kun jij er als bedrijf voor zorgen dat jouw website gevonden wordt als de consument aan een zoekmachine een vraag stelt waar jij het antwoord op hebt? Hoe zorg je ervoor dat je de ontwikkelingen in de online wereld volgt en meegaat met de laatste trends? Op dit soort vragen gaan we dieper in tijdens onze BrainFood sessie en we komen ook met antwoorden!

Tijdens de kennissessie & lunch zullen wij je alles vertellen over de laatste ontwikkelingen in de wereld van het online zoeken. Hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw bedrijf ook in de toekomst online gevonden blijft worden en hoe je online marketing makkelijker en beter manageable kunt maken door het te automatiseren.

De sprekers zijn ervaren online marketing specialisten die vele B2B en B2C bedrijven in verschillende markten bediend hebben. Tijdens de sessie leer je wat er nodig is om je website en marketing kanalen te blijven optimaliseren voor optimale vindbaarheid en een maximaal rendement. Dit alles om in een veranderende wereld on top of the game te blijven, je huidige klanten tevreden te houden en nieuwe klanten aan te trekken.

BrainFood Masterclass Online Marketing aan de lunchtafels van BZTRS Eindhoven

We delen graag onze kennis met je aan de lunchtafels!

Aanmelden BrainFood sessie @ BZTRS Eindhoven

Deze dag is bedoeld voor medior, senior en C-level management van (omnichannel & online) retail organisaties en groothandels. Meld je snel aan, want vol=vol.

Datum, tijden & locatie

Datum: woensdag 5 juli 2017

Programma:

10.15 – 10.30 Inloop en koffie
10.30 – 10.45 Introductie BZTRS
10.45 – 12.30 BrainFood

  • Future of search (Eric-Jan Dijks)
  • Automatisation in online marketing (Tim van Doesburg)

12.30 – 13.30 Lunch en napraten

Deelname en lunch zijn gratis

Locatie:

BZTRS Agency BV
Mathildelaan 1a
5611 BD Eindhoven