NPrinting – Rapportages

Artikel

NPrinting is dé applicatie voor QlikView op het gebied van geavanceerde rapportage generatie, rapportage distributie en rapportage planning. Het creëren van visueel aantrekkelijke en duidelijke rapportages was nog nooit zo eenvoudig en snel. Diverse formaten worden ondersteund, waaronder Microsoft Office en PDF. 

NPrinting heeft een uitgebreide user interface, waardoor je zelf rapporten kunt maken en aanpassen met drag-and-drop. Jij bepaalt hoe het rapport er uit ziet, wat er in staat, wanneer het rapport gedraaid moet worden en waar het heen gestuurd wordt.

 

NPrinting

De juiste rapportage

Genereer op flexibele wijze de juiste rapportage uit je QlikView data en exporteer deze naar populaire formaten als Excel, Word, PDF en HTML.

 

Person-picto-small

Bij de juiste personen

Zorg dat rapporten bij de juiste personen terecht komen binnen of buiten je organisatie. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail, ftp, een bedrijfsnetwerk of internet.

 

hourglass-picto-small

Op het juiste moment

Plan de verzending van de rapportages, zodat ze automatisch worden gegenereerd wanneer jij dat wenst. Bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of op de 1e dag van de maand

 

Product demo NPrinting

Neem contact op voor meer informatie over NPrinting