QlikView – Business Discovery

Artikel

QlikView is hét Business Discovery platform dat zakelijke gebruikers in staat stelt om eenvoudig data te ontsluiten uit diverse bronnen en op innovatieve wijze te visualiseren en analyseren. Met QlikView maak je betere en gedegen onderbouwde beslissingen.

QlikView
QlikView biedt een complete Business Discovery. Snelle implementatie, eenvoudig in gebruik en beheer en bovendien gemakkelijk te leren. QlikView werkt op basis van een eenduidige structuur om alle soorten analyse- en rapportagebehoeften in te vullen.

Download nu gratis QlikView Personal Edition

Het programma is de snelst groeiende Business Intelligence oplossing en maakt het binnen alle organisaties, groot en klein, mogelijk om direct te profiteren van betrouwbare en krachtige inzichten, bovenop bestaande systemen, binnen alle afdelingen van uw organisatie. Met dit krachtige, intuïtieve programma kun je heel snel en flexibel inzichten krijgen in de vooraf gedefinieerde KPI’s.

 

De voordelen van QlikView

QlikView heeft een aantal kenmerken en functionaliteiten dat het programma uniek maakt.  Klik op de voordelen voor meer informatie.

Consolidatie relevante gegevens uit meerdere databronnen naar één applicatie

Met QlikView kun je vanuit elke datasource en omgeving data bundelen in één QlikView applicatie. Hiermee kun je al je data op één plek analyseren.

Social Decision Making door veilige, real time samenwerkingsmogelijkheden.

Met collaborative sessions in QlikView samen met collega’s, real-time analyseren binnen je QlikView Dashboard.

Data visualisatie door middel van state-of-the-art grafische mogelijkheden

Maak en manipuleer een grote variëteit aan visualisaties, die je naar eigen wensen en inzicht eenvoudig kunt aanpassen.

Associatief zoeken naar verbanden en antwoorden binnen alle beschikbare data

QlikViews associatieve ervaring geeft je direct antwoorden op al je business vragen. Je kunt alle data op interactieve wijze verkennen en op innovatieve wijze beslissingen nemen.

QlikView Direct Discovery maakt een datawarehouse overbodig

Een hybride benadering waarbij gebruik wordt gemaakt van data in het geheugen als data die op dynamische wijze via query’s worden opgehaald uit externe bronnen.

In-memory technologie maakt real time vraag en antwoord op alle data mogelijk

QlikView heeft een inference engine die de associaties binnen data automatisch onderhoud en aggregaties op elk gewenst moment berekent.

Mobiel toegang tot en vastleggen en analyseren van alle gegevens

Een complete mobiele Business Discovery-ervaring, inclusief interactieve analyse, rijke visualisatiemogelijkheden en associatieve zoekfuncties. Altijd in contact met je data, waar, wanneer en op welk device dan ook.

 

 Prijzen QlikView

Onderstaand een kort overzicht van de QlikView Server en User prijzen. Voor een overzicht van alle Qlik producten en prijzen bekijk je het volledige prijsoverzicht.

Server Unit Prijs*
Enterprise Edition Server Server Op aanvraag
User Licenses Unit Prijs*
Named User CAL 1 user / n document Op aanvraag
Document CAL 1 user / 1 document Op aanvraag
Session CAL n user / n document Op aanvraag
Usage CAL Document access/month Op aanvraag

Bekijk hier de uitgebreide toelichting van het licentiemodel, servers en users.

Download nu gratis QlikView Personal Edition

 

Product demo

In deze korte demo worden de voordelen van QlikView gevisualiseerd.

 

Download Qlik Business Intelligence software

Download kosteloos Qlik Sense Desktop en/of QlikView Personal Edition. Vul onderstaand je gegevens in en je ontvangt een email van ons met de download links.