SIB – Seeing is believing

Artikel

Proof of Concept op je eigen data? Vind je een algemene QlikView demo niet concreet genoeg? Of heb je QlikView al gezien, maar wil je het echt concreet maken, nog voor een eventuele aanschaf? Vraag dan een SIB aan.SIB

Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten en toegevoegde waarde van QlikView en de voordelen die ook jij met QlikView kunt behalen. Die voordelen brengen we het beste in beeld met een SIB ofwel een Proof of Concept. Ervaar in de praktijk hoe QlikView werkt. Alleen dan zul je alle voordelen van het werken met QlikView ervaren.

Een SIB wordt gedaan door je eigen business data te gebruiken en hierop een werkend QlikView model op te leveren op basis van een aantal geselecteerde KPI’s. Vervolgens volgt de gebruikersperiode, waarbij je de op maat gemaakte QlikView applicatie 2 weken kunt gebruiken. Na deze periode worden de ervaringen geëvalueerd en eventuele vervolgstappen besproken. Besluit je verder te gaan met QlikView, dan wordt de SIB hergebruikt. Indien dit niet het geval is, worden slechts de consultancy kosten in rekening gebracht.

Voordelen van een SIB – proof of concept

  • Binnen 3 dagen een QlikView applicatie met je eigen data
  • Tegen relatief lage kosten de business waarde van Qlik voor je onderneming evalueren
  • Geen aanschaf van software, daarmee zeer beperkte impact op budget
  • Beperkte impact qua tijd en resources bij de start met uw Business Intelligence project
  • Twee weken onbeperkt gebruik maken van QlikView om je te overtuigen van de kwaliteiten van QlikView
  • Besluit je na de SIB over te gaan tot aanschaf van QlikView. Dan kan op het “SIB platform” verder worden ontwikkeld.

 

Neem contact op voor meer informatie of aanvraag van een SIB