Mobiele app

Artikel

Smartphones behoren tot hét favoriete hulpmiddel van de consument. Een kwart van de Nederlandse consumenten doen online aankopen online via de smartphone. 72% van de Nederlandse consumenten gebruikt het apparaat tijdens het (in-store) shoppen. De consument ziet de mobiele telefoon als handige tool om kortingscodes en acties te ontvangen en te verzilveren, items te lokaliseren, winkelvoorraden te bekijken of producten te bestellen die niet voorradig zijn.

De mobiele app is voor een retailer een belangrijk instrument om de consument in alle stadia van hun customer journey aan zich te binden. App gebruikers zijn daarbij grotendeels terugkerende, dus trouwe, bezoekers. Een gebruiksvriendelijke en toegankelijke mobiele app is daarom een must have verkoopkanaal voor iedere retailer.

mobiele app

 

De mobiele app van Abacus

Wij ontwikkelen apps die veel mogelijkheden bieden aan je klanten; producten bekijken, vergelijken, doorsturen naar vrienden, punten verzamelen, de barcode van een product scannen en natuurlijk bestellen.

De mobiele app is beschikbaar voor Android en Apple en werkt probleemloos samen met onze POS, ERP, PIM, CRM en BI oplossingen. Klantenpasjes, kassabonnen, folders kunnen met een app tot de verleden tijd behoren.

  • App die uitblinkt in gebruiksgemak
  • Eigentijds design
  • Geschikt voor alle mobile devices
  • Gemakkelijk pushen van gepersonaliseerde aanbiedingen
  • Geïntegreerde klantenkaart en klantinformatie
  • Volledige integratie met RetailVista of andere POS systemen
  • Verzamel relevante en waardevolle klantdata

Onderdeel van RetailVista Omnichannel ERP suite

De mobiele app maakt onderdeel uit van het totale OmniChannel retail platform dat Abacus biedt; RetailVista ERP Suite. Dit platform stelt omnichannel retailers in staat de klant voorop te stellen en naast het POS/kassa systeem, ook andere verkoopkanalen in de automatisering te integreren.

Bied je klant een unieke verkoopervaring door een naadloze integratie en aansluiting van alle verkoopkanalen, backoffice en logistiek. Bij Abacus kun  je terecht voor zowel RetailVista ERP Suite als totaaloplossing, als ook (één of meerdere) separate onderdelen: