POS systeem / Kassasysteem

Artikel

Een professioneel Point of Sale (POS) systeem is een combinatie van een systeem (hardware) en de applicatie die op dit systeem draait (software). Verzorg je winkelautomatisering middels dit systeem.

POS systeem FEC AerPOS

Op deze pagina beschrijven wij onze hardware mogelijkheden voor een POS systeem / winkelautomatiseringssysteem.

 

Een POS systeem dat bij je past

De keuze voor een juist POS systeem is erg belangrijk. Het vervult de belangrijkste taak in je winkel, namelijk afrekenen!

Wij bieden POS systemen voor ieder budget. Je kunt bij ons terecht voor een eenvoudig POS systeem gebaseerd op een PC, maar ook voor een professioneel all-in-one POS systeem met geïntegreerde touchscreen, computer en speakers.

Uiteraard bieden wij ook een uitgebreide keuze aan randapparatuur voor uw POS systeem, zoals bonprinters, kassalades, labelprinters, klantendisplays en nog veel meer.

 

All-in-one touchscreen

POS systeemOnze all-in-one touchscreen systeem is van het merk FEC (Firich Enterprises Co., Ltd.). Firich bouwt sinds 1995 uitsluitend POS systemen en is een wereldwijde marktleider in deze apparatuur. De toewijding van FEC garandeert je van een betrouwbaar en kwalitatief goed systeem. Wij bieden de AerPPC (Aer Panel PC) met optioneel meerdere uitbreidingen.

 

 

POS systeem gebaseerd op PC

Wij bieden verschillende mogelijkheden op basis van een Personal Computer. Zo bieden wij onder andere budget vriendelijke oplossingen met HP computers.

Uiteraard werken wij uitsluitend met computers die gefabriceerd zijn voor zakelijk gebruik. Deze computers zijn een stuk betrouwbaarder dankzij sterkere materialen. Ook worden ze grondiger getest door de fabrikant en zijn ze voorzien zijn van Windows 7 Professional.

 

Randapparatuur voor POS systemen

Epson-bonprinter
Uiteraard kunt je bij Abacus tevens terecht voor je randapparatuur. Wij werken met vooraanstaande merken zoals Epson, Cash Bases, Motorola, Datalogic en Opticon.

Ook hier bieden wij uiteraard diverse mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Tevens kun je bij ons terecht voor back office systemen (computers waar je kantoorwerkzaamheden mee kunt uitvoeren zoals artikel- en assortimentsbeheer).

 

Op zoek naar POS software?

Kijk voor de bijbehorende software mogelijkheden op onze pagina over Omnichannel Retail.

Een POS systeem wordt vaak ook wel kassasysteem genoemd. Op deze pagina spreken wij over een POS systeem, omdat een dergelijk systeem veel meer kan dan alleen afrekenen.

 

Wil je meer informatie over onze Point of Sale hardware? Neem dan nu contact met ons op.