Webshop / Website

Artikel

De online markt groeit snel. In Nederland zullen de totale online bestedingen naar verwachting verdubbelen tussen 2015 en 2020 (bron: Shopping 2020). De huidige consument heeft vele verkoopkanalen tot haar beschikking en gebruikt deze continu door elkaar, waaronder de website, webshop en mobiele app. De consument verwacht hierbij één shop beleving, mobiel, op het web en op de winkelvloer.

Abacus helpt retailers bij het opzetten en doorontwikkelen van de juiste omnichannel strategie. Hierbij kunnen we websites en webshops ontwikkelen die deze unieke shopbeleving ondersteunen, op basis van een volledig responsive design. Deze schaalt afhankelijk van het apparaat en toont bepaalde delen van de interface juist niet of wel. Dat alles met als doel: Een uitstekende online productpresentatie op alle devices.

Uiteraard wordt hierbij zorggedragen voor een naadloze integratie met het kassasysteem,  een mobile app, loyalty, instore kiosk etc.webshop

Webshop

Wij ontwikkelen een overzichtelijke webshop met een uiterst gebruiksvriendelijk beheersysteem. Een degelijke beveiliging, bewezen technieken en een goed lopende koppeling met het kassasysteem.

 • Volledig geïntegreerd in je website of functionerend als zelfstandige webshop.
 • Overzichtelijke en makkelijk te navigeren webshop.
 • Flexibel & gebruiksvriendelijk beheersysteem.
 • Koppeling met RetailVista of een ander kassa- / POS-systeem.
 • Koppeling met betaalprovider.

Website

We ontwikkelen goed vindbare websites, die volledig responsive en makkelijk te onderhouden zijn én perfect passen binnen jouw huisstijl. Zodat de consument ook via dit kanaal herkenning vindt en het vertrouwen behoudt dat een trouwe klant nodig heeft.

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing, gebaseerd op jouw wensen. Verhoog je omzet met een website met een mooie uitstraling, duidelijke navigatie, uitnodigende afbeeldingen, overtuigende teksten en zichtbare call to actions.

 • Herkenbare en eigentijdse vormgeving.
 • Flexibel & gebruiksvriendelijk beheersysteem.
 • Overzichtelijke en makkelijk te navigeren website.
 • Ondersteunen van een goede vindbaarheid in zoekmachines.
 • Met een duidelijke focus op conversie.
 • Geoptimaliseerd voor alle devices.

Onderdeel van RetailVista Omnichannel ERP suite

De website/webshop maakt onderdeel uit van het totale OmniChannel retail platform dat Abacus biedt; RetailVista ERP Suite. Dit platform stelt omnichannel retailers in staat de klant voorop te stellen en naast het POS/kassa systeem, ook andere verkoopkanalen in de automatisering te integreren.

Bied je klant een unieke verkoopervaring door een naadloze integratie en aansluiting van alle verkoopkanalen, backoffice en logistiek. Bij Abacus kun  je terecht voor zowel RetailVista ERP Suite als totaaloplossing, als ook (één of meerdere) separate onderdelen: