Over Ons

“Wij verbeteren het rendement van organisaties door inzet van data oplossingen.”

Om organisaties te helpen rendement uit data te halen, inventariseren wij allereerst de processen en behoeftes binnen de organisatie. Op basis daarvan brengen wij een strategisch advies uit op het gebied van automatisering; welke oplossingen passen bij het data vraagstuk en welke hardware en randapparatuur heb je hier eventueel nog bij nodig.

Abacus verzorgt het gehele traject; van strategisch advies en implementatie tot opleiding en support.

 

Historie en toekomst

Sinds 1993 leveren wij software en hardware aan (r)etailers. Vanuit deze specialisatie hebben wij bij onze klanten oplossingen op het gebied van winkelautomatisering / omnichannel retailing, business intelligence en product informatie management (PIM) ingezet.

 

Organisatiecultuur

Onze aanpak is professioneel, vakkundig, betrokken en persoonlijk. We richten ons op continue ontwikkeling, zowel persoonlijk als binnen ons vakgebied en streven voortdurend naar optimalisatie. Binnen de organisatie heerst een open cultuur en zo gaan wij ook graag met onze klanten om. Wij voelen ons betrokken bij de organisatie en als partner bij onze klanten.

Wij bieden oplossingen op het gebied van:

Met ons team van 25 medewerk(st)ers verbeteren we het rendement uit data van zeer uiteenlopende ondernemingen. Lees onze referenties over de verschillende oplossingen die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd.

 

Uitdaging voor ons?

Heb je een uitdaging voor ons op het gebied van automatisering? Neem dan contact met ons op.