Certificeringen

Pagina

Qlik Business Intelligence

Abacus is officieel gecertificeerd door Qlik, de ontwikkelaar van QlikView en Qlik Sense. Wij zijn Qlik Solution Provider in Nederland en volledig Qlik Sense en QlikView 12 gecertificeerd. Dit houdt in dat ons personeel speciaal door Qlik is opgeleid in het ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van Qlik Business Intelligence oplossingen.

In 2014 hebben wij de eer om de allereerste Qlik Partner te zijn met een officiële,  -door Qlik erkende- expertise. Het gaat hierbij om de retail expertise! Eerder ontvingen wij al een prijs van Qlik voor best gefocuste partner, ook dit vanwege onze focus op de retailsector.

qlik_expertise

 

RetailVista Omnichannel Retail automatisering

RetailVista stelt je in staat om verkoopkanalen te integreren, efficiënter te werken met je leveranciers en klanten te belonen op de juiste manier. Dit alles voor een betaalbaar maandbedrag. RetailVista kan het best worden omschreven als een Retail ERP platform, inclusief Point Of Sale.

RetailVista wordt ontwikkeld door Nedfox. Net als Abacus is Nedfox al sinds 1993 actief in de retailmarkt. NedFox heeft een grote groei doorgemaakt in de laatste jaren en nu wil het bedrijf terug naar de kern van haar bestaan: Softwareontwikkeling. Dit ligt ten grondslag aan de vruchtbare samenwerking tussen Abacus en NedFox. Abacus houdt zich bezig met advies, implementaties, verkoop en helpdeskondersteuning, zodat NedFox zich kan focussen op waar zij goed in is: Het nog beter maken van RetailVista.Retail Vista logo 300px

 

 

BlueRetail winkelautomatisering

Abacus is een officiële business partner van BlueRetail. Reeds sinds de oprichting van Abacus in 1993, zijn wij reseller van BlueRetail (voorheen KassaMatic en Newway Retail Software) en hebben wij een hechte samenwerking met fabrikant Newway.

Met onze jarenlange retail ervaring zijn wij actief betrokken bij de ontwikkeling van BlueRetail. Wij verzorgen het hele traject van advies, installatie, implementatie, opleiding en ondersteuningBlueRetail-logo

 

UNIT4 financiële administratie

Abacus is een gecertificeerd business partner van UNIT4. Onze consultants hebben hiervoor een opleiding en  examen met succes afgerond bij UNIT4.

Met UNIT4 Multivers bieden wij een professionele oplossing voor financiële administratie in de retailbranche. Desgewenst volledig gekoppeld met BlueRetail of andere retail software.UNIT4-certificering

 

IASO online backup

Abacus is officieel gecertificeerd door IASO. Onze consultants en technische dienst hebben een opleiding gevolgd bij IASO en hebben dit afgesloten met een examen.

Met IASO online backup bieden wij u de meest veilige backup oplossing die er is. Dit omdat de backup gegevens niet meer fysiek aanwezig zijn in uw bedrijf, maar veilig versleuteld staan opgeslagen op een externe server.

IASO logo