Overige afdelingen

Pagina

Big Data is een Big Deal. Bedrijven beschikken over ontzettend veel data. Maar er gebeurt vaak (te) weinig mee. Abacus helpt je om meer rendement uit je interne en externe bedrijfsdata te halen.

Voordelen van Software-as-a-Service

 

De voordelen en meerwaarde verschillen per afdeling. Niet alleen brengen onze oplossingen enorme voordelen met zich mee voor de Directie en de afdelingen Verkoop en Marketing, Financiën, ICT en Logistiek en Planning. Ook voor alle overige afdelingen geldt dat er meer rendement uit data kan worden gehaald. Hieronder volgen enkele voorbeelden van de meerwaarde van een PIM systeem, BI tool of Omnichannel oplossing. Wij komen graag langs om de specifieke voordelen voor jou in kaart te brengen.

 

Overige afdelingen – Product Information Management

Beeyond is een veelzijdig en flexibel Product Informatie Management systeem. Bij de ontwikkeling van Beeyond is dit systeem opgezet als een Master Data Management systeem, ofwel een MDM systeem. Hier kun je alle master data / stamdata van je organisatie in opslaan.

Dit maakt het systeem uitermate geschikt als PIM systeem. Omdat het systeem echter geschikt is voor veel verschillende soorten informatie kan het echter bijvoorbeeld ook ingezet worden als CRM systeem voor de afdeling Verkoop & Klantenservice. Ook een afdeling Planning kan er de geplande orders in bijhouden en zo papierloos werken en een digitaal archief creëren.

Denk je dat Beeyond ook interessant kan zijn voor jouw organisatie maar weet je niet zeker of de door jou bedachte oplossing ook echt uitvoerbaar is met Beeyond? Neem dan nu contact met ons op.

 

Overige afdelingen – Omnichannel retail

Onze Omnichannel Retail oplossing is een zeer uitgebreid systeem, dat voor veel verschillende retailers, groothandels en distributiebedrijven inzetbaar is. Het helpt je om overzicht te behouden op je product stromen.

Denk je dat onze Omnichannel Retail oplossing ook interessant kan zijn voor jouw organisatie maar ben je op zoek naar meer informatie. Neem dan nu contact met ons op.

 

Overige afdelingen – Business Intelligence

Qlik Business Intelligence is een zeer breed inzetbare Business Intelligence oplossing en op diverse wijzen inzetbaar binnen alle afdelingen van je onderneming.

Omdat de software geschikt is voor veel verschillende soorten informatie kan het ook ingezet worden ingezet om klantinzichten en analyses te bieden binnen je afdeling Klantenservice.

Of om diverse data omtrent je eigen medewerkers te beheersen binnen je afdeling HR als de samenstelling van het personeelsbestand, het verloop hiervan, maar ook verzuimstatistieken en groeicijfers op basis van salariskosten.

Denk je dat Qlik Business Intelligence ook interessant is voor jouw organisatie maar wil je graag ondersteuning bij de KPI bepalingen en de wijze van data visualisatie. Neem dan nu contact met ons op.