QlikView in 2018

Artikel

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat zij hun goede voornemens weer onder het stof vandaan getrokken hebben. Ook voor Qlik is dit het geval. Graag laten wij aan jullie weten dat de support van Qlik ook in de toekomst zal doorlopen. Qlik zal blijven vernieuwen. De CEO van Qlik, David Murphy, licht toe wat de plannen zijn voor de komende tijd: 

* Deze brief is door ons vertaald vanuit het Engels*

“Naarmate Qlik haar portfolio blijft uitbreiden, krijgen we vaak vragen van klanten en partners rond het niveau van investering in ons QlikView product. Als CEO wil ik u geruststellen, wij zijn toegewijd aan QlikView en aan uw succes.

“As CEO, I’d like to reassure you that we’re committed to QlikView and to your succes.”

Mijn persoonlijke belofte naar u, als klant, toe is dat wij zullen blijven investeren in de roadmap van onze producten. Dit betekent dat de jaarlijkse releases van QlikView gewoon zullen doorlopen zoals u gewend bent. Dit inclusief geavanceerde analyse integraties, on-demand applicatie generatie, hybride cloudimplementatie, toegenomen coëxistentie en platform integratie. Met verdere verbeteringen op het gebied van prestaties, beveiliging, beheer en schaalbaarheid. Onze gepubliceerde richtlijnen geven aanvullende informatie over deze roadmap.

“We will continue to enhance QlikView with features that our enterprise customers are looking for.”

Aan het einde van de dag is uw succes ons succes. Wij weten dat u een grote investering heeft gedaan in QlikView. Met dat in gedachte zullen wij ons platform blijven innoveren, zodat ú ermee kunt blijven innoveren.”