Het Goed

Het Goed telt 26 kringloopwarenhuizen en zamelt elk jaar 20 miljoen kilo textiel en huisraad in. Qlik Sense biedt Het Goed inzicht in verkoop KPI’s als omzet, marge en kosten.

LampenLicht.nl

LampenLicht.nl is marktleider in Nederland in de online verkoop van verlichtingsartikelen. Om inzicht te krijgen in kosten, resultaten en rendement zijn zij gestart met QlikView.

Bike Totaal

Waar we voorheen alle data eerst moesten afstemmen en kopiëren en plakken, kunnen we nu gewoon tabellen aanmaken en de data combineren. QlikView bleek alles te zijn wat we nodig hadden en meer.

Zeeman

Zeeman stapt over naar software van Qlik om managementinformatie real time te ontsluiten. Abacus verzorgde de implementatie, ontwikkeling en de opbouw van de dashboards.

Remark Groep

De Remark Groep is fabrikant en distribiteur van meer dan 20 grote merken in de drogisterijbranche. Zij gebruiken QlikView als Business Intelligence tool.

Sportmonitor

Zuivere en diepgravende cijfers, automatisch transport van gegevens en de mogelijkheid om non-stop de laatste omzetcijfers te kunnen analyseren.

Pagina 1 van 212