White paper download

Pagina

Heb je interesse in onze white papers? Download dan geheel vrijblijvend via onderstaand formulier onze white papers. Het is mogelijk om meerdere white papers aan te vragen.

 

Icoon Product Information ManagementProduct Informatie Management (PIM)

Download via onderstaand formulier onze white paper over Product Information Management:
“Waarom kiezen voor een Product Informatie Management systeem?”.

 

Waarom kiezen voor een Product Informatie Management systeem?

In deze white paper worden de volgende problemen beschreven die vaak voorkomen bij productdata. Uiteraard komen ook de oplossingen binnen Product Informatie Managememt aan bod.

  • Data is niet betrouwbaar
  • Data is niet beschikbaar voor gebruikers
  • Beheer van data kost veel tijd
  • Beheer in inflexibele systemen beperkt het innovatieniveau
  • Incorrecte informatie kost geld en klanttevredenheid

 

Icoon Omnichannel retailOmnichannel Retail (OR)

Download via onderstaand formulier onze white paper over Omnichannel Retail.

 

Het fundament voor Omnichannel Retailing

In deze whitepaper komt het fundament van Omnichannel Retailing aan bod. Voorbeelden en cijfers geven inzicht in het begrip omnichannel en de wensen van de omnichannel klant. Welk fundament kun je leggen om te voldoen aan de wensen en eisen van de klant?

De weg naar een gepersonaliseerde Customer Journey

Omnichannel betekent voor de retailer dat je de beste koopervaring moet bieden. Dat kan alleen als je de (behoevende) consument en haar customer journey, leidend laat zijn bij de inrichting van de organisatie, processen en systemen. Hoe je dit doet, lees je in deze white paper.

 

Icoon Business IntelligenceBusiness Intelligence (BI)

Download via onderstaand formulier één of meerdere van onze Business Intelligence white papers.

 

De associatieve ervaring (NL)

De associatieve ervaring van QlikView is het paradepaardje van QlikView. Het werkt net zoals ons eigen brein. Je legt heel eenvoudig belangrijke relaties en bekijkt zaken vanuit verschillende perspectieven.

Het associatieve model helpt je met het beantwoorden van vragen, maar het verrast je ook en geeft je antwoorden op vragen waar je in eerste instantie niet eens aan dacht.

In deze white paper lees je meer over de associatieve ervaring en leer je hoe het werkt.

QlikView en Big Data - Direct Discovery (EN)

Big data is overal om ons heen. Het is niet meer weg te denken. Hoe gaat QlikView hiermee om? In deze white paper vind je antwoord op deze vraag.

Het omgaan met Big Data noemt QlikView: Direct Discovery. Het stelt je in staat om data van Big data bronnen te combineren met in-memory data in QlikView.

Deze white paper belicht ook hoe QlikView omgaat met enkele veel gebruikte big data bronnen zoals Hadoop en Google Big Query.

Social Business Discovery (NL)

Beslissingen worden zelden alleen genomen, dit geldt zeker voor bedrijfskritische beslissingen. QlikView stelt gebruikers in staat om samen te analyseren en dus ook samen beslissingen te nemen. Het maakt hierbij niet uit waar jij en je sparringspartners zijn.

In deze white paper lees je meer over de mogelijkheden van samen analyseren in QlikView 11.

QlikView scalability (EN)

BI implementaties op grote schaal kunnen complex zijn. De complexiteit hangt samen met de grootte van de data, het aantal gebruikers, het aantal applicaties dat nodig is en de inrichting van de applicaties.

In deze white paper komen de verschillende dimensies voorbij en wordt er uiteengezet wat de schaalbaarheid van QlikView is. Ook komen de specifieke uitdagingen van elke dimensie voorbij, vergezeld met enkele praktijk voorbeelden.

Ons onderbuikgevoel als grootste bedrijfsrisico

Wanneer Business Intelligence denkt als een mens, te allen tijde beschikbaar is, en de mogelijkheid biedt tot overleg en kennisdeling zouden we wel eens de oplossing gevonden kunnen hebben om het onderbuikgevoel als concurrent uit te sluiten of in ieder geval in sterke mate te beperken.

Daarmee weten we het risico van snelle, weinig onderbouwde beslissingen weg te nemen. We kunnen immers betere vragen stellen, dieper op informatie inzoomen door het stellen van vervolgvragen en optimaal gebruik maken van de kennis in systemen en hoofden van mensen; waar en wanneer we maar willen.

 

Download onze white papers

Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt vervolgens per email de links naar de betreffende white papers.